Κατηγορία Γλυκά / Γλυκά με φρούτα και ξηρούς καρπούς

Νηστήσιμα Ινδοκάρυδα (Μεθυσμένα)

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 2 κούπες καλαμπκελαίο
  • 1 κούπα ινδοκάρυδο
  • 1 κούπα μπύρα
  • 1 μπέικιν
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • αλεύρι όσο πάρει
  • Σιρόπι: 1 1/2 κούπα ζάχαρη,
  • 1 κούπα νερό
  • 1/2 χυμό πορτοκάλι
  • ξύσμα από πορτοκάλι

Βράζουμε πρώτα το σιρόπι για να κρυώσει. Μέτα φτιάχνουμε τη ζύμη μας ρίχνοντας όλα τα υλικά και σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να δημιουργήσουμε μία μαλακή ζύμη. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 πάνω κάτω στην μεσαία σκάλα μέχρι να ροδίσουν.
Σιρόπιασμα:
Mόλις τα βγάλουμε με ένα κουτάλι ρίχνουμε από πάνω το κρύο σιρόπι. Τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές