Κατηγορία Γλυκά / Μπισκότα-κουλουράκια

Ινδοκάρυδα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 250 γραμμάρια φαρίνα
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδα
  • 125 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
  • 125 γραμμάρια ζάχαρη
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι
  • 1 βανίλια
  • 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν-πάουντερ
  • Μία πρέζα αλάτι
  • Καρύδα για το τύλιγμα
  • Κερασάκια γλασέ


Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω.
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα-ένα τα υπόλοιπα υλικά.
Η ζύμη μόλις αρχίσει να ξεκολλάει από τα τοιχώματα είναι έτοιμη και θα κολλάει λίγο στα δάκτυλα μας.
Παίρνουμε κομμάτια ζύμης ίσα με ένα καρύδι και το πλάθουμε σε μπαλάκι.
Τυλίγουμε ένα –ένα τα μπαλάκια της ζύμης μέσα στη καρύδα και τα τοποθετούμε σε μικρή απόσταση μεταξύ τους σε μία λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα.
Κόβουμε τα κερασάκια στη μέση και βάζουμε 1/2 κερασάκι στο κάθε ένα πατώντας το ελαφριά να μπει στη ζύμη.
Ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές