Κατηγορία Γλυκά / Μπισκότα-κουλουράκια

Μπισκότα με σοκολάτα και φουντούκια

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού φυτική μαργαρίνη μαλακή
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
  • 1 κουταλιά σούπας μέλι
  • 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν-πάουντερ
  • Μία πρέζα αλάτι
  • 100 γραμμάρια σταγόνες κουβερτούρας
  • 100 γραμμάρια φουντούκια αλεσμένα

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Βάζουμε στο κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα.
Προσθέτουμε το αλάτι, το μπέικιν, το μέλι και τα φουντούκια και αφήνουμε στο τέλος το αλεύρι.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ώτου γίνει μία σφικτή ζύμη.
Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε τις σταγόνες κουβερτούρας.
Ανακατεύουμε με το χέρι να ενσωματωθούν οι σταγόνες σοκολάτας (δεν θέλουμε να λιώσουν), οπότε ανακατεύουμε γρήγορα.
Μοιράζουμε τη ζύμη σε δύο μέρη και την ανοίγουμε με ένα πλαστήρι σε χοντρό φύλλο γύρω στο 1 εκατοστό.
Κόβουμε με ένα κουπ-ατ σε όποιο σχήμα θέλουμε και με μία σπάτουλα παίρνουμε ένα-ένα τα μπισκότα και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα.
Ψήνουμε 10 λεπτά περίπου, να ροδίσουν από τη κάτω πλευρά, όχι περισσότερο γιατί σφίγγουν όταν τα βγάλουμε από το φούρνο.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές