Μαυρομάτικα τσιγαριστά σαλάτα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1/2 κιλό φασόλια μαυρομάτικα
- 1 κύβο λαχανικών
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- Άνηθο
- Μαϊντανό
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 5-6 κουταλιές σούπας μηλόξυδο
- Αλάτι – πιπέρι
Βράζουμε τα φασόλια με το κύβο λαχανικών και στραγγίζουμε.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε μικρούς κύβους, το μαϊντανό, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από την εστία και προσθέτουμε το ξύδι.
Ανακατεύουμε ξανά και αν θέλουμε συμπληρώνουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και μαϊντανό.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.