Κατηγορία Φαγητά / Ορεκτικά

Μαγιονέζα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

    Υλικά για ένα βάζο των 500 ml:
  • 150 ml γάλα σόγιας
  • 300 ml καλαμποκέλαιο
  • Χυμό από 1/2 λεμόνι
  • 1 κουταλιά σούπας ξύδι
  • 4 κουταλάκια γλυκού μουστάρδα
  • Αλάτι

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μούλτι ή σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε για 20-30 δευτερόλεπτα να πήξει.
Αδειάζουμε σε ένα βάζο και αποθηκεύουμε στο ψυγείο μέχρι να την χρησιμοποιήσουμε.
*Πήζει πολύ γρήγορα και δεν χρειάζεται πολύ χτύπημα.
*Επειδή γίνεται πολύ γρήγορα μην φτιάχνετε μεγάλη ποσότητα έτσι ώστε να έχετε πάντα φρέσκια μαγιονέζα.

Σχόλια Συνταγής

  • litsa
    Καλησπέρα σας,θα ήθελα να αναφέρω ότι εκτέλεσα την συνταγή κατά γράμμα,χτυπούσα τα υλικά 20 λεπτά στο μίξερ κ δεν έπηζε με τίποτα.Κρίμα γιατί στις μέρες μας δεν νομίζω να είναι ότι καλύτερο να πετάμε φαγητά.
  • nistisimo.gr
    Kαλησπέρα Λίτσα μου δεν έπρεπε να το χτυπήσεις στο μίξερ, θέλει πιο δυνατό χτύπημα σε μπλέντερ ή στο μούλτι και στο χρόνο που αναγράφεται στην εκτέλεση. Η συνταγή μας είναι δοκιμασμένη και δεν χρειάζεται περισσότερο χτύπημα.Τα 20 λεπτά που χτύπησες τη μαγιονέζα δεν την πήζουν, έπρεπε να την βάλεις στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.


closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές