Κατηγορία Φαγητά / Ψάρι

Σαλάχι με κρούστα αμυγδάλου

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

    Για 2 φιλέτα σαλάχι:
  • 100 γραμμάρια αμύγδαλα
  • 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως μόνο τη ψίχα
  • Ελαιόλαδο για τη τηγάνισμα
  • Υλικά για τη σος:
  • Μαγιονέζα νηστήσιμη
  • Κέτσαπ
  • Αγγουράκι τουρσί

Ρίχνουμε τη ψίχα του ψωμιού στο μούλτι με τα αμύγδαλα και τα τρίβουμε να γίνουν σκόνη.
Αλατίζουμε τα ψάρια και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τυλίγουμε στο μείγμα της κρούστας και τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθούν τα ψάρια καλά στο εσωτερικό τους.
Σερβίρουμε με σος μαγιονέζας.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές